Hyvvee on, hyvvee on. Maistoin jo! Yön yli oli jäätymässä pakastimsessa tämä ihanuus: jäädytetty kinuski-juustokakku. =)
8 digestivekeksiä
75g sulatettua voita
2 keltuaista
1dl tomusokeria
2tl vaniljasokeria
200g tuorejuustoa
3dl kuohukermaa
1 sitruunan mehu
1 purkki valmista kinuskikastiketta
Lisäksi: marjoja
1. Jauha keksit muruiksi ja sekoita muruihin voisula. Painele taikina leivinpaperilla peitetyn irtopohjavuoan pohjalle.
2. Vatkaa keltuaiset ja sokerit vaahdoksi. Lisää sekaan tuorejuusto. Vaahdota kerma ja yhdistä juustoseokseen. Mausta sitruunamehulla ja kaada vuokaan pohjan päälle. Lisää noin 1dl kinuskikastiketta kakun päälle ja sekoita lusikalla niin, että kinuski jää raidoiksi täytteeseen. Peitä foliolla ja pakasta.
3. Ota kakku huoneenlämpöön noin 30 minuuttia ennen tarjoamista. Lisää kakun pinnalle keko marjoja ja valuta päälle halutessasi lisää kinuskikastiketta.
Nami nami nam!! =)
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.