Tänään leivoin gluteenittomia sitruunamuffineja ja voin sanoa, että ovat jopa parempia kuin normaalit vehnäjauhoihin leivotut muffinit. Suosittelen! Niin pehmeää, kuohkeaa ja helppoa! <3
2 kananmunaa
0,5dl vettä
1dl sulatettua rasvaa
1,5dl sokeria
2,5dl Semper gluteenitonta hienoa jauhoseosta
1,5tl leivinjauhetta
0,5 - 1 sitruunan raastettu kuori
yhden sitruunan mehu
Sekoita kaikki ainekset paitsi sitruunamehu ja sitruunan raastettu kuori keskenään sekaisin ja vatkaa seosta noin 5-6 minuuttia. Lisää sitruunamehu ja sitruunan raastettu kuori vatkaamisen loppuvaiheessa.
Jaa taikina muffinivuokiin.
Paista 200 asteessa noin 15 minuuttia.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.