Heippa taas pitkästä aikaa! Tämä kyseinen resepti on myös kokonaan itse kehittelemäni ja sopii täydellisesti vaikka kesäisien grilli-iltojen raikkaaksi jälkiruuaksi, sitruuna-murujälkiruokamalja räjäyttää varmasti makuhermosi. <3 <3 <3

 

 

18643859_10208905362698562_381287457_n.j

18643571_10208905345898142_1365721002_n.

 

 

Sitruuna-murujälkiruokamalja

(4 jälkiruokamaljaa)

 

200g maustamatonta tuorejuustoa

1prk (200g) Sitruuna -rahkaa

1prk (2dl) vispikermaa

3 liivatetta + nestettä (esim. sitruunamehua tai vettä)

2 sitruunaa (2 sitruunan mehu ja 1 sitruunan raastettu kuori)

100g valkosuklaata

sokeria ja vaniljasokeria oman maun mukaan

 

1pkt Bastonge -keksejä

 

 

Sekoita keskenään tuorejuusto ja rahka. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sulata suklaa ja lisää se vatkaten tuorejuusto-rahkaseoksen joukkoon.

Liota liivatteita kylmässä vedessä noin kymmenen minuuttia ja liuota ne sitten kuumaan sitruunamehuun. Lisää hieman jäähtynyt liivateseos ohuena nauhana tuorejuusto-rahkaseoksen joukkoon koko ajan sekoittaen. Lisää massan joukkoon myös sitruunan raastettu kuori. Kääntele kermavaahto viimeisenä massan joukkoon. Mausta sokerilla ja vaniljasokerilla.

Murskaa keksejä ja kokoa jälkiruoka kerroksittain jälkiruokamaljoihin, nosta jääkaappiin hyytymään pariksi tunniksi.

Koristele jälkiruoka mieleiseksi!

 

 

18643634_10208905342498057_276645089_n.j

18643622_10208905354258351_684145708_n.j

 

 

Ihanaa kesää kaikille! <3