Kinkkupasteijoita, sisällä täytteenä savusuikaletta ja yrttitarha tuorejuustoa. On muuten hyviä!
Kinkkupasteijat
Rahkavoitaikina:
250g voita
4dl vehnäjauhoja
1tl leivinjauhetta
250g maitorahkaa
Täyte:
1 pussi (230g) Pouttu savusuikaletta
1 rasia (200g) Creme Bonjour Yrttitarha tuorejuustoa
Valmista rahkavoitaikina nyppimällä ensin paloiteltu voi sekä vehnäjauho ja leivinjauhe kulhossa keskenään. Lisää maitorahka viimeisenä joukkoon ja sekoita taikina nopeasti tasaiseksi. Painele taikina levyksi alustalle leivinpaperin päälle. Anna levätä jääkaapissa peitettynä ainakin kolmen tunnin ajan.
Valmista täyte sekoittamalla savusuikaleet ja tuorejuusto keskenään.
Kauli taikina 3-4mm:n paksuiseksi levyksi. Ota levystä pyöreitä pohjia muotin tai tarpeeksi ison juomalasin avulla. Kaulitse tarvittaessa pohjia vielä hieman isommiksi. Nostele täytettä pohjille, voitele reunat vedellä ja painele pasteijat tiukasti kiinni.
Pistele pasteijat haarukalla ja voitele ne kananmunalla. Paista 225 asteessa, 12-15 minuutin ajan.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.