Kinkkupasteijoita, sisällä täytteenä savusuikaletta ja yrttitarha tuorejuustoa. On muuten hyviä!

 

DSCN3229%20%281%29.jpg

 

Kinkkupasteijat

 

Rahkavoitaikina:

250g voita

4dl vehnäjauhoja

1tl leivinjauhetta

250g maitorahkaa

 

Täyte:

1 pussi (230g) Pouttu savusuikaletta

1 rasia (200g) Creme Bonjour Yrttitarha tuorejuustoa

 

 

 

Valmista rahkavoitaikina nyppimällä ensin paloiteltu voi sekä vehnäjauho ja leivinjauhe kulhossa keskenään. Lisää maitorahka viimeisenä joukkoon ja sekoita taikina nopeasti tasaiseksi. Painele taikina levyksi alustalle leivinpaperin päälle. Anna levätä jääkaapissa peitettynä ainakin kolmen tunnin ajan.

Valmista täyte sekoittamalla savusuikaleet ja tuorejuusto keskenään.

Kauli taikina 3-4mm:n paksuiseksi levyksi. Ota levystä pyöreitä pohjia muotin tai tarpeeksi ison juomalasin avulla. Kaulitse tarvittaessa pohjia vielä hieman isommiksi. Nostele täytettä pohjille, voitele reunat vedellä ja painele pasteijat tiukasti kiinni.

Pistele pasteijat haarukalla ja voitele ne kananmunalla. Paista 225 asteessa, 12-15 minuutin ajan.

 

DSCN3227.jpg

DSCN3225.jpg