Törmäsin tässä vähän aikaa sitten kaupassa uutuus suklaaseen, johon ihastuin heti! Joten tein siitä myös moussea ja teen vielä monta kertaa tulevaisuudessakin, on taivaallisen hyvvee! <3
Suklaa-vadelmamousse
2 liivatelehteä
0,5dl maitoa
75g Lindt Excellence Raspberry Intense Dark -suklaata
1 kananmuna
1rkl sokeria
1,5dl kuohukermaa
1tl vaniljasokeria
Laita liivatteet kylmään veteen pehmenemään. Kuumenna maito kiehuvaksi ja sulata suklaa sen joukkoon. Liuota liivatteet suklaaseoksen joukkoon. Jäähdytä liivate-suklaaseos haaleaksi.
Vatkaa kerma ja vaniljasokeri vaahdoksi. Vatkaa muna ja sokeri keskenään vaahdoksi. Lisää haalea liivate-suklaaseos muna-sokerivaahdon joukkoon varovasti käännellen. Lisää viimeisenä joukkoon vaniljasokerilla maustettu kermavaahto, sekoita varovasti tasaiseksi massaksi.
Jaa moussemassa jälkiruokakuppeihin ja nosta jääkaappiin hyytymään ainakin kolmeksi tunniksi. Koristele haluamallasi tavalla.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.