Törmäsin tässä vähän aikaa sitten kaupassa uutuus suklaaseen, johon ihastuin heti! Joten tein siitä myös moussea ja teen vielä monta kertaa tulevaisuudessakin, on taivaallisen hyvvee! <3

 

 

DSCN3953.jpgDSCN3941.jpg

 

 

 

Suklaa-vadelmamousse

2 liivatelehteä

0,5dl maitoa

75g Lindt Excellence Raspberry Intense Dark -suklaata

1 kananmuna

1rkl sokeria

1,5dl kuohukermaa

1tl vaniljasokeria

 

 

Laita liivatteet kylmään veteen pehmenemään. Kuumenna maito kiehuvaksi ja sulata suklaa sen joukkoon. Liuota liivatteet suklaaseoksen joukkoon. Jäähdytä liivate-suklaaseos haaleaksi.

Vatkaa kerma ja vaniljasokeri vaahdoksi. Vatkaa muna ja sokeri keskenään vaahdoksi. Lisää haalea liivate-suklaaseos muna-sokerivaahdon joukkoon varovasti käännellen. Lisää viimeisenä joukkoon vaniljasokerilla maustettu kermavaahto, sekoita varovasti tasaiseksi massaksi.

Jaa moussemassa jälkiruokakuppeihin ja nosta jääkaappiin hyytymään ainakin kolmeksi tunniksi. Koristele haluamallasi tavalla.

 

 

DSCN3944.jpgDSCN3946.jpgDSCN3948.jpgDSCN3950.jpg