Joululahjojen testailua! Aivan ihanan pienen kakkuvuoan sain ja paljon muuta ihanaa leivontaan liittyvää tavaraa. Kiitos niistä! <3 Nyt sitten leivoin pienen ja ihanan suklaamurokakun, että pääsin testaamaan uuden kakkuvuoan. Ohje on sovellettu pieneen kakkuvuokaan sopivaksi, mutta kaksinkertaisena ohje on sopiva normaali kokoiselle kakkuvuoalle.
125g voita
1,25dl sokeria
2 kananmunaa
1,5tl vaniljasokeria
1,25tl leivinjauhetta
2dl vehnäjauhoja
0,25dl tummaa kaakaojauhetta
50g tummaa suklaata
0,75dl maitoa
Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi. Lisää kananmunat yksitellen voimakkaasti vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne vaahtoon. Rouhi suklaa ja lisää se maidon kanssa taikinaan.
Lusikoi / pursota taikina voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.
Paista pientä kakkua 175 asteessa noin 30 minuuttia ja normaali kokoista kakkua 50-60 minuuttia.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.