Joululahjojen testailua! Aivan ihanan pienen kakkuvuoan sain ja paljon muuta ihanaa leivontaan liittyvää tavaraa. Kiitos niistä! <3 Nyt sitten leivoin pienen ja ihanan suklaamurokakun, että pääsin testaamaan uuden kakkuvuoan. Ohje on sovellettu pieneen kakkuvuokaan sopivaksi, mutta kaksinkertaisena ohje on sopiva normaali kokoiselle kakkuvuoalle.

 

DSCN1552.jpg

DSCN1554.jpg

DSCN1557.jpg

DSCN1559.jpg

 

125g voita

1,25dl sokeria

2 kananmunaa

1,5tl vaniljasokeria

1,25tl leivinjauhetta

2dl vehnäjauhoja

0,25dl tummaa kaakaojauhetta

50g tummaa suklaata

0,75dl maitoa

 

Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi. Lisää kananmunat yksitellen voimakkaasti vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne vaahtoon. Rouhi suklaa ja lisää se maidon kanssa taikinaan.

Lusikoi / pursota taikina voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.

Paista pientä kakkua 175 asteessa noin 30 minuuttia ja normaali kokoista kakkua 50-60 minuuttia.

 

DSCN1561.jpg

DSCN1563.jpg

DSCN1564%20%281%29.jpg

DSCN1565.jpg

DSCN1567.jpg