Mmm, nyt on kyllä niin mahdottoman hyvvee, että ee sanotuksi sua!! <3 Rakastuin tähän tiikerikääretorttuun! Mukavaa vaihtelua normaalille kääretortulle. Nyt vaan kaikki leipomaan! Tästä tuli kerta heitolla yksi minun suosikki leivonnaisistani.

 

DSCN1736.jpg

DSCN1738.jpg

DSCN1741.jpg

DSCN1745.jpg

DSCN1749.jpg

 

Pohja:

4 kananmunaa

1,5dl sokeria (itse käytin Siro erikoishienoa sokeria)

1dl perunajauhoja

1tl leivinjauhetta

suklaataikinaan 2rkl tummaa kaakaojauhetta

 

Täyte:

2dl vispikermaa

100g taloussuklaata / tummaa suklaata / maitosuklaata

 

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi ja vaaleaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet (perunajauho ja leivinjauhe) keskenään ja lisää ne siivilän läpi muna-sokerivaahdon joukkoon.

Kaada puolet taikinasta pursotinpussiin ja sekoita toiseen puolikkaaseen tumma kaakaojauhe. Kaada myös suklaataikina pursotinpussiin.

Pursota raitoja leivinpaperilla vuoratulle reunalliselle pellille.

Paista kääretorttupohjaa 225 asteessa 7-8 minuuttia. Anna jäähtyä hyvin!

Valmista täyte. Vatkaa kerma vaahdoksi ja sulata suklaa joko vesihauteessa tai mikrossa. Lisää haalea / jäähtynyt suklaa kermavaahdon joukkoon.

Levitä valmis täyte kääretorttupohjalle ja kääri rullalle. Anna tortun vetäytyä jääkapissa jonkin aikaa.

 

DSCN1752.jpg

DSCN1755.jpg

DSCN1757.jpg

DSCN1759.jpg

DSCN1760.jpg

DSCN1762.jpg

 

Sitten vain herkuttele ja rentoudu!!