Mmm, nyt on kyllä niin mahdottoman hyvvee, että ee sanotuksi sua!! <3 Rakastuin tähän tiikerikääretorttuun! Mukavaa vaihtelua normaalille kääretortulle. Nyt vaan kaikki leipomaan! Tästä tuli kerta heitolla yksi minun suosikki leivonnaisistani.
Pohja:
4 kananmunaa
1,5dl sokeria (itse käytin Siro erikoishienoa sokeria)
1dl perunajauhoja
1tl leivinjauhetta
suklaataikinaan 2rkl tummaa kaakaojauhetta
Täyte:
2dl vispikermaa
100g taloussuklaata / tummaa suklaata / maitosuklaata
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi ja vaaleaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet (perunajauho ja leivinjauhe) keskenään ja lisää ne siivilän läpi muna-sokerivaahdon joukkoon.
Kaada puolet taikinasta pursotinpussiin ja sekoita toiseen puolikkaaseen tumma kaakaojauhe. Kaada myös suklaataikina pursotinpussiin.
Pursota raitoja leivinpaperilla vuoratulle reunalliselle pellille.
Paista kääretorttupohjaa 225 asteessa 7-8 minuuttia. Anna jäähtyä hyvin!
Valmista täyte. Vatkaa kerma vaahdoksi ja sulata suklaa joko vesihauteessa tai mikrossa. Lisää haalea / jäähtynyt suklaa kermavaahdon joukkoon.
Levitä valmis täyte kääretorttupohjalle ja kääri rullalle. Anna tortun vetäytyä jääkapissa jonkin aikaa.
Sitten vain herkuttele ja rentoudu!!
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.