Mmm, pitkästä aikaa juustokakkua. Tämä kolmen suklaan juustokakku onkin oikein herkkujen herkku, niin suussa sulavan hyvää!! <3

 

DSCN2088.jpg

DSCN2089.jpg

DSCN2091.jpg

DSCN2092.jpg

 

Pohja:

175g (1 pötkö) Domino täytekeksejä

50g voita (sulatettuna)

 

Täyte:

9 liivatelehteä

3kpl  Pandan suklaalevyjä ( tumma- , maito-  ja valkosuklaa)

0,5dl sokeria

6dl kermaa (Flora kuohu)

400g maustamatonta tuorejuustoa

 

Koristelu:

suklaakermavaahto (2dl kermaa vaahdotettuna + 100g tummaa suklaata sulatteuna)

tummasta suklaasta itse tehdyt koristeet

 

 

Aloita pohjan valmistamisella eli murskaa keksit monitoimikoneessa ja lisää keksimurun joukkoon sulatettu voi. Sekoita tasaiseksi seokseksi. Painele keksiseos irtopohjaisen kakkuvuoan pohjalle, joka on vuorattu pohjasta leivinpaperilla. Nosta pohja jääkaappiin odottamaan.

Vatkaa täytteen kerma kuohkeaksi vaahdoksi ja lisää sokeri. Sulata jokainen suklaa erikseen omassa kulhossaan. Jaa tuorejuusto tasan kaikkien sulatettujen suklaiden sekaan ja sekoita kaikki suklaa-tuorejuustoseokset sähkövatkaimella tasaiseksi seokseksi. Liuota kylmässä vedessä pehmenneet liivatelehdet noin desilitraan kuumaa vettä. Kaada liivateseos ohuena nauhana suklaa-tuorejuustoseoksien joukkoon, jokaiseen noin 1/3. Lisää lopuksi kermavaahto tasaisesti jokaisen suklaaseoksen joukkoon.

Kaada vuokaan pohjan päälle ensimmäisenä tummasta suklaasta tehty massa, levitä tasaiseksi. Nosta jääkaappiin noin viideksi minuutiksi ennen seuraavan kerroksen lisäämistä. Lisää seuraava kerros ja anna senkin olla jääkaapissa viiden minuutin ajan ennen viimeisen kerroksen lisäämistä. Anna kakun hyytyä ainakin 3-4 tuntia, mieluiten kuitenkin yön yli.

Koristele suklaakermavaahto pursotuksilla ja itse tehdyillä suklaakoristeilla.

 

DSCN2096.jpg

DSCN2097.jpg

DSCN2099.jpg

DSCN2100.jpg