Pääsiäisenä meillä herkuteltiin kinderkakulla, mikä onkin oikein suklaan ystävien unelma. <3 Kovin isoa palaa tätä herkkua ei kuitenkaan kerralla pysty syömään, on se niin äkkimakeaa, jotta kyllä makean nälkä nopeasti helpottaa. Mutta taivaallisen ihanaa kakkua! <3 Kakun tein Kinuskikissan ohjetta mukaillen: https://www.kinuskikissa.fi/kinderkakku-myos-vegaaninen-versio/

 

Kuvista suuri kiitos rakkaalle siskolleni Saara Lukkariselle! <3

 

Kinder.jpg

 

 

Kinderkakku

 

Pohja

200g Oreo -keksejä

75g voita

 

Täytevaahto

7dl vispikermaa

300g maustamatonta tuorejuustoa

1 vaniljatanko tai 1rkl vaniljasokeria

 

Tummaa suklaata 250g

Valkosuklaata 250g

 

Kuorrutus (maitosuklaaganache)

1dl vispikermaa

200g maitosuklaata

 

Koristeluun

Kindermunia, Kinderpatukoita, Oreo -keksejä jne.

 

 

 

Murskaa Oreo -keksit hienoksi muruksi monitoimikoneessa ja sekoita voisulan kanssa. Painele pohjamassa leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle tasaiseksi ja tiiviksi kerrokseksi. 

Aloita täytteen valmistus vatkaamalla vispikerma pehmeäksi vaahdoksi. Lisää kermavaahdon joukkoon vaniljatangon siemenet / vaniljasokeri ja tuorejuusto. Pyöräytä vatkaimella tasaiseksi seokseksi. Jaa sitten täytevaahto puoliksi.

Sulata ensin tumma suklaa ja sekoita se toiseen puolikkaaseen täytevaahtoa vatkaimella, jotta seoksesta tulee tasaista. Kaada täyte pohjan päälle vuokaan ja tasoita täytekerros tasaiseksi. Nosta jääkaappiin hyytymään hetkeksi (noin puoli tuntia riittää hyvin).

Sulata sitten valkosuklaa ja sekoita se toiseen puolikkaaseen täytevaahtoa vatkaimella. Kaada sitten hyvin sekoittunut täytemassa tummasta suklaasta tehdyn täytekerroksen päälle ja nosta kakku jääkaappiin suojattuna hyytymään ainakin neljäksi tunniksi.

Irrota sitten kakku vuoasta ja siloittele reunat tarvittaessa kuumalla palettiveitsellä.

Valmista sitten kuorrutteeksi maitosuklaaganache. Kuumenna vispikerma levyllä kiehumispisteeseen ja ota sitten pois levyltä. Kaada joukkoon paloiteltu maitosuklaa ja sekoittele hiljalleen, niin että suklaa sulaa kerman joukkoon. Ganache on valmista, kun seos on tasaista ja kiiltävää. Jäähdytä ganachea tarvittaessa hetki ennen kakun päälle kaatamista.

Kaada sitten ganache kakun päälle ja valuta sitä myös varovasti reunoille valumiksi.

Koristele kakku ennen, kun ganache kerkiää liikaa jähmettyä.

 

Kinder%201.jpg

Kinder%202.jpg